Projectmanager ICT

Het CBR is voor haar ICT afdeling in Rijswijk op zoek naar een projectmanager ICT.

Informatie

  • hbo/wo
  • ICT
  • Rijswijk

In deze functie

Het projectmanagersteam is onderdeel van de ICT afdeling. Als projectmanager sta jij voor de opgave om projecten met meerdere leveranciers en teams tot een goed einde te brengen. Dit doe je zowel voor de business aspecten als voor de ICT componenten.

  • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en begeleiden van projecten van inhoudelijk concept tot en met de daadwerkelijke uitvoering, waarbij de kwaliteit continu wordt bewaakt en getoetst;
  • je richt een effectieve workflow in waarbij coördinatie (van o.a. projectteams), projectplanning, kwaliteit- en kostenbewaking centraal staan.

Het CBR vraagt

  • Een hbo diploma, bij voorkeur bedrijfskundige informatica;
  • kennis en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur projecten, (software) applicatie ontwikkeling, migraties en/of pakketselectie en -implementatie projecten;
  • kennis van en certificering op het gebied van Prince2, Scrum / Agile en ITIL / BisL;
  • kennis en inzicht in trends en ontwikkelingen ten aanzien van het toegewezen aandachtgebied;
  • hoge mate van verantwoordelijkheid, resultaatgericht en oog voor business value. 

Het CBR biedt

We bieden een functie op een ICT afdeling die nog volop in ontwikkeling is en waar nog mooie uitdagingen liggen.

Net zoals de ICT-afdeling oog heeft voor de organisatie, heeft de organisatie dat ook voor onze 120 ICT-medewerkers. Een goede balans tussen privé en werk en ruimte voor jouw ontwikkeling staan centraal. Binnen het CBR vind je voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling en daarnaast bieden we  zelfstandigheid in een stimulerende, dynamische werkomgeving en hebben een open en informele werksfeer. Belangrijk zijn: Daadkracht, proces- en resultaatgerichtheid en eigenaarschap.
 
Een salaris van minimaal € 3.629,82 met een uitloop tot € 4.952,42 bruto per maand, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een werkweek van 37,5 uur.
 
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Er wordt gevraagd naar een Verklaring omtrent het Gedrag.

Bedrijfsinformatie

Bij het CBR doen we werk dat er toe doet. Dagelijks werken we met meer dan 1.200 medewerkers aan de verkeersveiligheid. Zodat aan het eind van de dag iedereen veilig kan thuiskomen. Dat doen we door jaarlijks meer dan een miljoen theorie- en praktijkexamens af te nemen. En te beoordelen of bestuurders medisch geschikt zijn om aan het verkeer deel te nemen. Als maatschappelijke organisatie staan we midden in de samenleving: 95 procent van de Nederlanders komt op enig moment in zijn leven bij ons langs als klant: de één voor zijn rijbewijs, de ander voor een certificaat waarmee hij zijn beroep kan uitoefenen. Zo hebben we ook schippers in de binnenvaart en beroepsvliegers (zoals Boeing 747-piloten) als klant. 
 
We zijn volop in beweging. De klant verwacht dat wij onze processen vlot en digitaal afhandelen en ze effectief informeren over de status van hun examenaanvraag of medische beoordeling. Bovendien staat de zelfrijdende auto staat voor de deur! Ook zetten we de eerste stappen met het analyseren van big data en het monitoren van bestuurders via track&trace-kastjes in de auto. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met kennispartners als de RDW, Rijkswaterstaat, de TU-Delft en de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid.
 
De ICT-afdeling is de verbindende schakel tussen de technologie en de business. Onze medewerkers in Rijswijk zitten bovenop het primaire proces. Iedere dag zien wij theoriekandidaten met hun instructeur binnenkomen en de examenauto’s vertrekken, op weg naar een veiliger verkeer. Wij zetten niet alleen nieuwe technologie in, maar veranderen met deze IT-oplossingen ook de manier waarop onze organisatie werkt. Voorbeelden zijn: eigentijdse tablets voor de praktijkexaminatoren en een splinternieuw workflow-systeem voor onze medische afdeling.

Interesse?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatie en recente CV in via de link "solliciteer". Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk Ensink, projectmanager IT, telefoon: 06 - 80 12 78 43.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2276065 Stuur e-mail