Recruiter

Het CBR is voor het hoofdkantoor in Rijswijk op zoek naar een bevlogen corporate recruiter (4 dagen per week)  

Informatie

 • hbo/wo
 • Overig
 • Rijswijk

In deze functie

Sta jij als recruiter aan de poort van het CBR. Aan jou de schone taak om de “pareltjes” te werven voor onze vacante functies en nieuw bloed aan te trekken ter verrijking van onze organisatie. Het CBR heeft op jaarbasis zo’n 140 zeer uiteenlopende vacatures: we zoeken ICT professionals, examinatoren, artsen, maar ook deskundigen op juridisch, financieel, management en administratief vlak. Voor het overgrote deel van de vacatures zijn wij aangewezen op de externe arbeidsmarkt. Jij weet de juiste kandidaten te vinden en enthousiast te maken voor een functie in onze organisatie. Expertise op het gebied van de arbeidsmarkt en digitale recruitmenttechnieken zijn daarbij onontbeerlijk. Gezien de uitdaging die we hebben met ICT vacatures vragen we gedegen kennis van het ICT werkgebied en ervaring met ICT recruitment. Samen met de hiring managers verken je de mogelijkheden en bepaal je welke acties je gaat inzetten om de beste match te kunnen maken. Je hebt de regie over het hele werving & selectieproces: je stelt advertentieteksten op, bepaalt de inzet van wervingskanalen, searcht naar interessante profielen, coördineert de sollicitantenstroom, beoordeelt de cv’s en voert de eerste selectiegesprekken. Hierin draag je zorg voor alle communicatie naar belanghebbenden, signaleer je knelpunten en neem je initiatieven ter optimalisatie van de processen. Tot slot lever je vanuit jouw expertise ook een belangrijke bijdrage aan projecten op het gebied van recruitment en employer branding. 

Het CBR vraagt

 • een afgeronde hbo-opleiding met een relevante richting, zoals P&A of HRM;
 • minimaal twee jaar ervaring als corporate recruiter;
 • ruime kennis en ervaring op het gebied van ICT vacatures en de vervulling daarvan;
 • ervaring met recruitmentsystemen;
 • bij voorkeur ook affiniteit en ervaring op het gebied van campus recruitment;
 • kennis en inzicht in de arbeidsmarkt en de nieuwste digitale wervingstechnieken;
 • een pragmatisch en klantgericht persoon met flair, die overtuigend, daadkrachtig, flexibel en samenwerkingsgericht is;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een grote mate van zelfstandigheid en in staat zijn om te fungeren als gelijkwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • het bezit van een B rijbewijs en eigen vervoer.

Het CBR biedt

Een zeer afwisselende, brede en zelfstandige recruitment functie, waarin geen dag hetzelfde is en je in contact staat met alle afdelingen en divisies van het CBR. Je krijgt als recruiter bij het CBR echt de kans om meerdere vakgebieden te leren kennen en dat maakt de functie vrij uniek. Verder een professionele en dynamische werkomgeving, waar de sfeer gemoedelijk en informeel is. Een salaris van minimaal €3320,92 (op basis van 37,5 uur) met een uitloop tot €4384,78 bruto per maand, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering. In eerste instantie een jaarcontract voor maximaal 30 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is aansluitend een verlenging of een contract voor onbepaalde tijd mogelijk.

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.
 
De HR afdeling ondersteunt medewerkers en managers onder andere bij de uitvoering van het strategisch HR beleid. Het team Recruitment maakt een belangrijk onderdeel uit van deze dienstverlening.

Interesse?

Reageren is nog mogelijk. Stuur je motivatiebrief met recente cv via de link "solliciteer". Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sylvia Vos-Mels, manager HR services, via telefoonnummer 06-14632582.

Er wordt gevraagd naar een Verklaring omtrent het Gedrag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2276065 Stuur e-mail