Medewerker meldpunt klachten

Het CBR is voor het hoofdkantoor in Rijswijk op zoek naar een parttime medewerker meldpunt klachten (18-26 uur per week) voor minimaal de duur van één jaar (duobaan mogelijk!)

Informatie

  • Overig
  • mbo/hbo
  • Rijswijk

In deze functie

Vervul jij als medewerker meldpunt klachten een ondersteunende rol in de breedste zin van het woord en zijn de dagen altijd goed gevuld. Je verricht administratieve werkzaamheden in het klachtproces, zowel bij rechtstreeks ontvangen klachten als bij zaken via de Nationale ombudsman. Je fungeert als zelfstandig aanspreekpunt, beoordeelt ontvangen e-mails en brieven op klacht/vraag/bezwaar en onderneemt de daaropvolgende acties. Ook verwerk je aanpassingen van de klachtmanager in de concept afhandelbrieven. Tot slot draag je zorg voor een correcte, inhoudelijke reactie aan de Ombudsman binnen de gestelde termijnen. 

Het CBR vraagt

  • Een afgeronde Mbo/ hbo opleiding, bij voorkeur in een juridische richting;
  • enkele jaren relevante administratieve werkervaring, die je bij voorkeur hebt opgedaan in een juridische omgeving;
  • uitgebreide kennis van o.m. Outlook, Word, Excel;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een nauwkeurige, zorgvuldige en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een flexibele houding ten aanzien van je collega’s, werkzaamheden en werktijden;
  • een representatieve “positivo”, die sociaal en communicatief vaardig is. 

Een taaltoets maakt onderdeel uit van deze procedure.

Het CBR biedt

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een organisatie die volop in verandering is. Daarnaast een professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s en een open werksfeer. Een collegiaal team dat ruimte biedt voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Een salaris van minimaal €2.611,85 met een uitloop tot €3.109,90 bruto per maand, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, op basis van 37,5 uur. Voor deze functie bieden we in eerste instantie een werkweek van maximaal 26 uur. Na een jaar zal deze aanstelling omgezet worden naar een arbeidsomvang van maximaal 18 uur per week. Daar wij op zoek zijn naar twee medewerkers, die ieder 18-26 uur kunnen werken, is een duobaan mogelijk.

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De stafafdeling Juridische Zaken van het CBR bewaakt en bevordert de juridische integriteit van de organisatie. Als gevolg van een snel veranderende maatschappij, staat deze afdeling voor de uitdaging hoe om te gaan met toekomstgerichte vraagstukken en veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als privacy wetgeving en de komst van de zelfsturende auto.
Bij de stafafdeling Juridische zaken wordt tevens de klachtenprocedure uitgevoerd. Het CBR vindt het van belang om de klachtprocedure voortvarend en met een oplossingsgerichte insteek uit te voeren. In dat kader zijn we op zoek naar een medewerker voor het klachtenmeldpunt die de club komt versterken.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en een recent CV via de optie ‘solliciteer’. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Francisca Bluys-Schild, klachtmanager bij het CBR, via telefoonnummer 088-227 5607.

Er wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent het Gedrag.
Externe acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2275810 Stuur e-mail