Verandermanager

Voor het CBR in Rijswijk zijn wij op zoek naar een proces- en resultaatgerichte team-verandermanager met de drive om continu te verbeteren.

Informatie

 • hbo/wo
 • Management
 • Rijswijk

In deze functie

Na een reorganisatie binnen de divisie Rijgeschiktheid, gaan we in deze transitiefase aan de slag om de organisatie nog verder vorm te geven en in gebruik te nemen. Een belangrijk onderdeel betreft de nieuw gevormde én nog te vormen behandelteams voor de afdeling Beoordeling Rijgeschiktheid. De behandelteams zijn verantwoordelijk voor het inhoudelijk beoordelen van de gezondheidsverklaringen van binnenkomst tot afhandeling. De teams zijn opgebouwd uit medisch adviseurs en medewerkers gezondheidsverklaring. Met oog op de groei van het aantal behandelteams, zoeken wij een tweede verandermanager.

In jouw rol:

 • richt je de behandelteams verder in en begeleid je medewerkers in het werken binnen de nieuwe behandelteams;
 • stuur je de behandelteams hiërarchisch aan (circa 30 FTE), geef je helder inzicht in de productiecijfers en begeleid je jouw teams in de realisatie van de gezamenlijke doelstellingen;
 • faciliteer je teamontwikkeling gericht op de resultaatverantwoordelijkheid van de behandelteams;
 • zorg je voor een verantwoorde balans tussen het behalen van uitstekende (productie)resultaten en de teamontwikkeling. 

Het CBR vraagt

 • een minimaal afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde of veranderkunde;
 • ervaring met transitie- en verandermanagement, integraal leidinggeven en teamcoaching;
 • bij voorkeur kennis en/of ervaring op het gebied van Lean;
 • sterk analytisch en cijfermatig inzicht;
 • de capaciteit om situationeel leiderschap goed te kunnen hanteren;
 • ervaring met (implementatie) kwaliteitsmanagement;
 • een klantgericht persoon die anderen weet te inspireren;
 • een initiatiefrijke samenwerker, die koersvast en hands-on is.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Het CBR biedt

Een uitdagende en impactvolle functie in een organisatie die volop in verandering is. Daarnaast een professionele werkomgeving, met enthousiaste collega’s en een open werksfeer. Een salaris van minimaal € 4.075,02 Euro met een uitloop tot maximaal € 5.745,04. Euro per maand, 8%  vakantietoeslag, 8.33% eindejaarsuitkering, een fulltime werkweek van 37,5 uur. We bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de mogelijkheid om weer een jaar te verlengen.

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De divisie Rijgeschiktheid van het CBR heeft als taak ervoor te zorgen dat mensen die geschikt zijn om te rijden, veilig aan het verkeer deelnemen. De divisie Rijgeschiktheid is hiermee een essentiële schakel in de verkeersveiligheid. Met dat doel voor ogen nemen we niet alleen verkeersexamens af, maar toetsen we ook of een bestuurder geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig te rijden.

Momenteel transformeert de divisie zich naar een klantgerichte en efficiënte organisatie. In het programma Rijgeschiktheid aan het Stuur wordt er gebouwd aan een organisatie die snel en adequaat inspeelt op ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn de multidisciplinaire behandelteams en het werken met automatische behandelprotocollen.

Interesse?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief met CV via de link ‘solliciteer’.
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jorien Tilstra, via telefoonnummer 06 - 14 30 89 75.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2275810 Stuur e-mail