Functioneel Beheerder

Het CBR is voor de divisie Rijgeschiktheid in Rijswijk op zoek naar een fulltime functioneel beheerder die de organisatie verder helpt haar ambities waar te maken.

Informatie

  • hbo/wo
  • ICT
  • Rijswijk

In deze functie

ben jij de spil tussen business en IT wat betreft de gebruikte applicaties. Je stelt richtlijnen, documentatie en procedures op voor (en ondersteunt in) het gebruik en beheer van applicaties; hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging, betrouwbaarheid en performance. Je fungeert als regisseur binnen de divisie Rijgeschiktheid, omtrent de BIR/AVG richtlijnen en bent “ambassadeur” op het gebied van informatie veiligheid, waarin je anderen meeneemt en bewust maakt hier omtrent. Je ondersteunt de gebruikers en draagt je kennis, vaardigheden en informatie over toepassingsmogelijkheden graag over. Je zet je tanden in kwaliteitsbewaking, de werking van de applicaties in relatie tot de processen en de naleving van procedures. Je hebt dermate goed contact met de business dat je het proces en de behoeftes kent; met deze kennis kun je vervolgens nieuwe programma’s en/of modules optimaal testen/beoordelen en ondersteunen in het beschrijven van de (nieuwe) business wensen. Gebruikers in het proces denken meteen aan jou wanneer er ondersteuning nodig is en jij stelt ze niet teleur: je pakt vragen op, lost problemen op en signaleert proactief verbeteringen.

Het CBR vraagt

  • Een (bijna) afgeronde Hbo–opleiding met een relevante richting zoals (bedrijfskundige) informatica, Business & IT Management etc.;
  • aanvullende cursus(sen) op het terrein van functioneel beheer;
  • kennis van BiSL en ITIL;
  • kennis van Prince 2 en vooral Scrum/Agile is een pré;
  • kennis van analysemethode- en technieken is een pré;
  • kennis/ervaring omtrent de BIR/AVG richtlijnen is een pré.

Het CBR biedt

Een uitdagende en zelfstandige functie, in een professionele en collegiale werkomgeving. Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband. Het aanvangssalaris is minimaal  € 3355,79 met een uitloop tot € 4430,82 (afhankelijk van ervaring!), 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, op basis van een fulltime dienstverband (37,5 uur) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor. 

Het CBR beoordeelt of iemand gezond genoeg is om een rijbewijs te halen of te houden. Volgens de wet moeten namelijk alle bestuurders rijgeschikt zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Rijgeschiktheid beoordeelt jaarlijks zo’n 600.000 Gezondheidsverklaringen, die nodig zijn om het rijbewijs te halen of houden. Daarnaast behandelen we jaarlijks ruim 20.000 mededelingen van de politie van bestuurders van wie wordt getwijfeld aan de rijvaardigheid of rijgeschiktheid. In totaal telt deze divisie zo’n 250 medewerkers.

Interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk via de link solliciteer en upload daar je cv en motivatiebrief . Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gulcan Zirh, senior corporate recruiter, via telefoonnummer 06-266 51 511

Er wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent het Gedrag.
Externe acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2275810 Stuur e-mail