‘Wat het werken als stagiaire bij het CBR zo leuk maakt is dat het CBR bestaat uit verschillende divisies en veel verschillende soorten professionals in dienst heeft.'
Loïs

Ik ervaar het stagelopen op de HR-afdeling van het CBR als enorm leerzaam. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin!

Ik voelde mij al snel onderdeel van het team. Wat het werken als stagiaire bij het CBR zo leuk maakt, is dat het CBR bestaat uit verschillende divisies en veel verschillende soorten professionals in dienst heeft. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Ook is het CBR een organisatie waar veel mogelijk is, dit merk ik aan het feit dat mijn eigen inbreng serieus genomen wordt. Het CBR is een organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Wat het werk daarnaast ook interessant maakt, is de maatschappelijke relevantie: ik ben er van bewust dat onze werkzaamheden een direct effect hebben op een groot algemeen belang, de verkeersveiligheid.

Zelf ben ik bij het CBR stage komen lopen door de maatschappelijke bijdrage die het CBR levert.

Ook leek het CBR mij een professionele organisatie waar ik veel zou kunnen leren. In de praktijk is dit ook zeker gebleken. De medewerkers nemen mij dagelijks mee in hun projecten en werkzaamheden, ze nemen écht de tijd om mij op een juiste manier te begeleiden. Dit voelt goed, omdat ik hierdoor echt een goed beeld krijg van HR in een organisatie.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!